Sopraan soliste

Sopraan soliste

Als sopraan soliste verleen ik medewerking aan koorconcerten of bijvoorbeeld (Bach)cantates. Liederen zing ik momenteel bij het Kandinsky Duo.

Kandinsky Duo

Kandinsky Duo

Sonsbeek Trio

Sonsbeek Trio

Boekingen?


Wilt u meer informatie over het Kandinsky Duo? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Marjolein Berkvens.

Kandinsky Duo

Sinds najaar 2015 vorm ik samen met Tania Bosman-Trubitsyna dit duo. Wij delen een grote passie voor muziek en daarnaast voor beeldende kunst en literatuur. ‘Kandinsky’ staat voor ons voor de verbinding Russisch-Europees en daarnaast voor de periode waaruit veel van de muziek komt, die wij graag doen. Ons eerste programma ‘Onder Vrienden’, was een programma rondom Grieg, Brahms, Röntgen, Cl. Schumann en Grainger. Nu zijn we bezig met een nieuw programma met werken van o.a. Schweikert, Barber, Rachmaninov en Milhaud. Voor de meest recente informatie zie onze facebook pagina.

Sonsbeek Trio

Pianist Dick van der Stoep, klarinettiste Corien Hoepman en ik hebben fantastische, verrassende programma’s kunnen maken en uitvoeren met werken van componisten (mannen én vrouwen) uit de 19e en 20ste eeuw in alle combinaties die binnen ons trio mogelijk zijn. Pianist Dick van der Stoep heeft zijn sporen als pianist en begeleider ruimschoots verdiend in den lande en was de basis van het ensemble. Corien Hoepman is een zeer veelzijdige klarinettiste en klarinetdocente in de wijde omgeving van Arnhem, met een grote voorliefde voor kamermuziek hoewel ze ook als freelancer in orkesten speelt. Wegens omstandigheden is het trio helaas gestopt.

 

Meest recente berichten